Известие

Collapse
No announcement yet.

вариатор или ванус

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• вариатор или ванус

Здравейте колеги .. искам да ви попитам има ли разлика между вариатор и ванус ... каква е тя ако има ? Става въпрос за Алфа 156 98 година ... Какво има тя ? защото не разбирам а от скоро я имам.Благодаря на всички предварително.

Първоначално публикувано от Napoleon Покажи съобщение
    Здравейте колеги .. искам да ви попитам има ли разлика между вариатор и ванус ... каква е тя ако има ? Става въпрос за Алфа 156 98 година ... Какво има тя ? защото не разбирам а от скоро я имам.Благодаря на всички предварително.
    Едно и също е. Ванус е правилното техническо наименование, но в италиянските документи (EPER) пише вариатор
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
      Ванус е правилното техническо наименование...
      Ама на системата която върши същото нещо при една съвсем, съвсем друга марка коли...

Comment

Благодаря колега .. зашото днес бях в сервиз и оправях нагреватели и бях разглобил цялата кола почти ... направо ужас ... ии понеже съм на 18 години и не разбирам а ми казаха че били различни неща двете...

---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:29 ----------

Ами искам и да разбера дали мойта има вариатор ... ?

Comment

Първоначално публикувано от Napoleon Покажи съобщение

Ами искам и да разбера дали мойта има вариатор ... ?
          Ше разбереш някой ден, като сутринта с кафето се зачудиш дизел ли караш или бензин
          п.с. имаш...
          Alfa 156
          ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
          sigpic

Comment

Всички ТС имат вариатор. Изключение е само 1,6 105 коня, който се монтира на 147.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
            X